Els Terrassa Reds es queden fora de la final de la Lliga catalana

L'equip de futbol americà va perdre la semifinal contra els Argentona Bocs en un partit apassionant i no podrà revalidar el títol aconseguit l'any passat

Terrassa Reds i Argentona Bocs es van enfrontar en un duel èpic.
Terrassa Reds i Argentona Bocs es van enfrontar en un duel èpic. | TR
11 d'abril del 2017
Actualitzat a la 13:30h
No ha pogut ser. Els Terrassa Reds no podran repetir la fita aconseguida l'any passat, quan es van proclamar campions de la Lliga Catalana, i s'han quedat fora de la final en perdre 3-9, aquest dissabte, contra els Argentona Bocs.

L'equip terrassenc va muntar una autèntica festa del futbol americà per la semifinal de la XXIX Lliga Catalana a Can Boada, que va començar amb un petit acte de presentació on el Regidor d’Esports de Terrassa, Dani Nart, va fer el llançament de la moneda per determinar quin camp defensaria cada equip junt als presidents de les dues entitats, Daniel Maldonado pels Reds i Quim Perajoan pels Bocs. L'excel·lent relació entre els dos equips va protagonitzar tota la jornada, amb un molt bon ambient.

El partit va començar amb les defenses molt ben posicionades que no deixaven moure els atacs; es podien notar els nervis en l'ambient i tots dos equips intentaven jugar sense cometre errors. Al segon quart, van arribar les primeres jugades perilloses d'atac, i el runningback Miguel González va aconseguir el touchdown pels Bocs, després d'una carrera de 18 iardes, sense aconseguir el punt extra, amb el marcador de 0-6.

A la segona part, els Reds van sortir amb més empenta i es van col·locar en la iarda 1 dels Bocs per aconseguir la primera anotació, que no va arribar per poc gràcies a la defensa numantina dels d'Argentona. I, a la següent jugada, els Bocs aconseguirien un Field Goal per deixar el marcador 0-9.

Així es va arribar a l'últim quart, amb una intensitat espectacular. Els Reds van posar-ho tot en atac, contra uns Bocs que defensaven amb ungles i dents. Els terrassencs van aconseguir un Field Goal que posava el 3-9 al marcador, i a partir d'aquí es van bolcar, els últims minuts, en intentar remuntar. Els últims 30 segons van ser els més impressionants, amb la pilota a la iarda 1 dels Bocs, que van defensar èpicament l'atac ferotge dels locals per aconseguir la victòria, davant la decepció dels Reds.

L'equip terrassenc ha acabat, doncs, la seva temporada oficial, a l'espera dels amistosos de final de temporada. Els Bocs i els Falcons Senglars de Girona disputaran la final el diumenge 30 d'abril a Santa Cristina d'Aro.

Per la seva banda, l'equip cadet dels Reds va perdre els dos partits de lliga disputats dissabte, i l'equip sub-13 va aconseguir una victòria i una derrota a Granollers.

Un moment del partit entre els Terrassa Reds i els Argentona Bocs. Foto: Terrassa Reds