Quatre cotxes sinistrats en un accident en cadena a la carretera de Rubí de Terrassa

Una persona va ser traslladada a Mútua Terrassa per ferides lleus

Redacció
11 d'abril del 2017
Quatre vehicles van veure's implicats en un accident de trànsit, el passat divendres a la tarda a la carretera de Rubí de Terrassa. Sobre un quart de quatre de la tarda, la Policia Municipal de Terrassa va rebre l'avís del sinistre, que va tenir lloc a l'alçada del barri de Can Jofresa, en un semàfor.

En aquest punt, quan el semàfor estava en vermell hi havia diversos vehicles aturats. Un conductor no se'n va adonar i va col·lidir amb un d'ells. En conseqüència, va provocar un xoc en cadena que va afectar fins a quatre vehicles.

Una dotació de la Policia Municipal de Terrassa i dues ambulàncies es van desplaçar al lloc de l'accident. Els equips sanitaris van assistir les persones ferides i va traslladar una de les víctimes a Mútua Terrassa, amb ferides lleus.

Accident a l'avinguda del Vallès

La mateixa tarda de divendres, cap a un quart de sis, una dotació de la Policia Municipal va intervenir en un accident de trànsit a l'avinguda del Vallès, sota el pont de la variant de la N-150 en sentit nord. En aquest cas es va tractar també d'una col·lisió per encalç. Va resultar lesionat un dels implicats, el qual va ser traslladat per una ambulància a l'Hospital de Terrassa.