«Busquem gent com tu»: Fupar endega una nova campanya de voluntariat

El 26 d'abril es presentaran vuit curtmetratges sobre experiències de voluntariat a l'espai Bau House

Redacció
13 d'abril del 2017
Fupar es projecta com una organització líquida, sostenible, oberta a l'entorn, innovadora i de referència social, on es gaudeixen de projectes de futur compartits, orientats al desenvolupament integral de les persones amb diversitat funcional, prioritàriament intel·lectual i del desenvolupament, i a la transformació crítica de l'entorn social, polític i econòmic. Per fer-ho, situa les persones en el centre del procés vital, oferint els suport psicopedagògics, ocupacionals i socials oportuns, de caràcter professionals i/o naturals, sota criteris ètics, d’excel·lència, innovació i equitat.

Tenint en compte els seus objectius, Fupar incorpora la persona voluntària com un recurs humà indispensable d’una societat justa i diversa, formant part activa de la cultura organitzativa i contribuint al desenvolupament i innovació del servei socioeducatiu i esportiu, que l’entitat promou des de la seva creació i es concreta en l’espai Enxarxa’t. Amb tot això, Fupar endega una nova campanya de voluntariat.

El proper 26 d'abril, Fupar organitzarà l'esdeveniment Busquem gent com tu: Presentació de curtmetratges sobre experiències de voluntariat. L'acte tindrà lloc el dimecres 26 d'abril a les set de la tarda, a l’espai Bau House (Avd. Jaquard,1 – Casa Baumann).

Durant la sessió es gaudirà de vuit vivències què reflecteixen diferents moments, on les persones construeixen objectius d’aprenentatge i desenvolupament i per fer-ho, teixeixen una xarxa de suports naturals on tothom gaudeix del fet d’acompanyar i sentir-se acompanyats, generant vincles d’amistat, sentiment de pertinença, visibilitat i inclusió social.

Amb aquesta acció es proposa també, millorar la presentació i difusió de l'Enxarxa't en espais socials i virtuals, com a estratègia de captació de nou voluntariat i reconeixement de la seva contribució social.

El programa de voluntariat de Fupar Enxarxa’t és un servei d’abast comunitari que es desenvolupa des de fa més de 20 anys i que té com a objectiu principal promoure la interrelació entre aquelles persones que formen part de Fupar i l’entorn, gràcies a la promoció d’un espai dedicat al voluntariat. Actualment Fupar compta amb una seixantena de voluntaris que realitzen activitats socioeducatives, esportives i comunitàries.