Els Minyons de Terrassa porten el 4 de 8 a Castelló d'Empúries

Els Vailets de l'Empordà viuen un aniversari agredolç i els Xerrics d'Olot estrenen els castells de set

Redacció
10 d'abril del 2017
Actualitzat a les 12:19h
El 4 de 8 dels Minyons a Castelló d'Empúries.
El 4 de 8 dels Minyons a Castelló d'Empúries. | M. T.
Els Minyons de Terrassa han descarregat el 4 de 8 a Castelló d'Empúries aquest dissabte. El carro gros dels malves ha estat el castell més destacat del IV Aniversari del Bateig dels Vailets de l'Empordà, en una diada a la plaça de Jacint Verdaguer, en què també hi han estat els Xerrics d'Olot.

Els malves han començat l'actuació amb el 4 de 8, portant per quart any consecutiu els castells de vuit pisos a la població de l'Alt Empordà. A la segona ronda, els malves han descarregat el 3 de 7 amb pilar, abans d'acabar amb el 5 de 7.

Els Vailets de l'Empordà, per la seva banda, van començar amb el segon 3 de 7 de la temporada, però a partir de la segona ronda se'ls va torçar l'actuació. Els de Castelló van haver de desmuntar un 3 de 7 amb pilar abans que la canalla coronés el tres, i també van deixar en intent desmuntat el 4 de 7. Els blau cel van acabar amb el 3 de 6 amb pilar i dos pilars de 4.

Per últim, els Xerrics d'Olot van estrenar aquest any els castells de set. Els garrotxins van començar pel 5 de 6, abans de descarregar el 4 de 7 a la segona ronda. Els Xerrics van acabar amb el 4 de 6 amb pilar i un pilar de 4.

L'actuació va acabar de manera precipitada, amb l'ambulància marxant just abans de la ronda de pilars.
 

3 de 7 dels Vailets de l'Empordà. Foto: Sheila Hardie/VdE