Busquen grups terrassencs per obrir les nits del Jove de la Festa Major 2017

El Consell de Joves de Terrassa obre un procés participatiu per decidir el primer concert de cada sessió

Redacció
08 d'abril del 2017
Actualitzat a les 9:57h
El Consell de Joves de Terrassa, que organitza el Jove de la Festa Major de Terrassa, ha engegat un concurs per a decidir quins grups locals obren el Jove 2017 el 30 de juny i l'1 i el 2 de juliol a l'escenari de la festa.

Des d'aquest divendres, 7 d'abril, fins el dimecres 3 de maig, el Consell de Joves obre el seu correu electrònic ([email protected]) perquè els grups musicals de la ciutat hi enviïn la seva proposta.

Un cop acabat aquest període, s'obrirà el procés participatiu a través del seu Facebook, on quedarà oberta a la ciutadania la votació dels grups proposats per iniciar cadascuna de les nits del Jove 2017.

Com en les edicions anteriors del Jove, les nits seran temàtiques i, per tant, s'obriran tres votacions on es trobaran els grups presentats dividits per estils.

L'hora exacta del concert està encara per determinar i s'informarà als tres grups locals guanyadors, que rebran 150 euros i l'oportunitat de tocar en un gran escenari amb molt bona qualitat de so dins de la Festa Major de Terrassa.