Enganxen cartells islamofòbics al portal de la noia detinguda per gihadisme a Terrassa

Les joventuts del partit ultradretà Democracia Nacional han empaperat el barri de Can Palet amb el lema "Stop islamització d'Europa"

Un cartell islamofòbic, al portal de la jove detinguda a Terrassa.
Un cartell islamofòbic, al portal de la jove detinguda a Terrassa. | Twitter @DNJoven
Redacció
06 d'abril del 2017
Actualitzat a les 16:42h
La detenció aquest dimecres d'una noia de Terrassa que, presumptament incitava, a través de les xarxes socials, a altres joves a col·laborar amb Estat Islàmic, ha estat aprofitada pels grups i partits xenòfobs i racistes, que han difós missatges contra els immigrants en general i els musulmans en particular.

A més de comentaris a les xarxes socials, les joventuts d'un partit ultradretà i espanyolista han anat un pas més enllà i han fet una enganxada de cartells islamòfobs al mateix portal on viu la detinguda i als voltants.

Es tracta de Democracia Nacional, un dels partits als qual pertanyien, per exemple, els ultradretans que van ser condemnats per assaltar violentament el Centre Cultural Blanquerna de Madrid l'11 de setembre del 2013.

Els cartells que han aparegut al barri de Can Palet al llarg de la nit d'aquest dijous mostren una mesquita sota un símbol de prohibit, i el lema "Stop islamització d'Europa". A la tarda, ja no quedava ni rastre dels cartells.