El grup Camaleonius, als Dijous a l'Hotel de Matadepera

Quatre joves músics exploren els límits entre el jazz, el funk i el soul

El grup Camaleonius.
El grup Camaleonius. | A. M.
Redacció
06 d'abril del 2017
Actualitzat a les 12:07h
Punt Jove de Matadepera, amb la col·laboració de JAM i Decibel Produccions continuen la nova temporada dels "Dijous a l'Hotel", concerts per amenitzar les nits d'aquest dia de la setmana. Els concerts són de franc i tenen lloc a partir de dos quarts d'onze de la nit a l'Hotel de Matadepera, l'espai jove del poble situat a la plaça de Cal Baldiró.

L'actuació prevista per aquest dijous 6 d'abril és del grup Camaleonius, un projecte híbrid format per quatre joves músics que investiguen les fines línies entre el jazz, el funk i el soul. Ivette Santamaria, cantant berguedana de formacions com Giovinetto, grup finalista d'Oh Happy Day, posa veu als potents arranjaments del trio format per Oriol L. Calle (piano), Miquel Galceran (contrabaix) i Òscar Jorba (bateria), músics terrassencs més habituals del panorama jazzístic.

"Camaleonius" visita a grans referents com Ella Fitzgerald per una banda i també reinterpreta a Stevie Wonder, Cyrille Aimee, Michael Jackson, Esperanza Espalding o Whitney Houston per l'altra. Una proposta amb idees noves però el swing i el soul de semp