Mina dona el tret de sortida a la tercera edició del Concurs de Fotos de Pluja

Es poden presentar les fotografies a la pàgina de Facebook de la companyia | El premi és un sopar i espectacle per a dues persones

La mostra de l'edició anterior, a les instal·lacions del Club Natació Terrassa.
La mostra de l'edició anterior, a les instal·lacions del Club Natació Terrassa. | Mina
Redacció
09 d'abril del 2017
Mina, Aigües de Terrassa convoca la tercera edició del Concurs de Fotografies de Pluja. Des d'aquest dijous i fins el proper 31 de maig tothom que vulgui hi pot participar. Les imatges s’han de pujar al Facebook de Mina, on es sotmetran a votació.
 
Les cinc obres que en finalitzar el concurs, el 31 de maig a les 23:59 h, hagin acumulat més vots, seran les finalistes. En la segona fase, un jurat format per fotògrafs professionals escollirà la imatge guanyadora.

El premi consisteix en un sopar per a dues persones en un restaurant de Terrassa i dues entrades per a un espectacle. A més, es farà una selecció de les imatges presentades per a una mostra a la ciutat.
 
L’any passat, la mostra amb les fotografies seleccionades es va poder veure al Parc Vallès durant tot l’estiu i posteriorment al Club Natació Terrassa.
 
A l’edició del 2016 s’hi van presentar 24 imatges. La fotografia guanyadora va ser “Ball d’aigua”, de Montse Sierra.
 
El guanyador del concurs d’aquesta nova edició es donarà a conèixer durant els actes que es duran a terme al voltant del Dia Mundial del Medi Ambient, pels volts del 5 de juny.