Els Terrassa Reds viuen aquest dissabte el partit més important de la temporada

L'equip de futbol americà buscarà, davant dels Argentona Bocs, classificar-se per la final de la Lliga Catalana, i ho farà amb una gran festa a Can Boada

Redacció
07 d'abril del 2017
El futbol americà de Terrassa viurà aquest dissabte un dels seus moments més importants de la temporada. A partir de les set de la tarda, Can Boada serà la seu de la semifinal de la XXIX Lliga Catalana, que enfrontarà els Terrassa Reds amb els Argentona Bocs. Un autèntic clàssic del futbol americà de Catalunya, amb dos equips que porten més de 20 anys enfrontant-se en partits d'alta tensió i molta esportivitat.

Jordi Ventura, entrenador dels terrassencs, explica que "la temporada ha estat molt positiva, tot i estrenar camp i les diverses baixes, però hem assolit un bon nivell gràcies a la bona feina dels tècnics i de la directiva". Del partit contra els Bocs, Ventura diu que "són un gran equip, i sabem, per experiència, que els playoffs són complicats; haurem de jugar molt concentrats per arribar a la final".

D'altra banda, el jugador-entrenador de l'equip del Maresme, Marc Güell, afirma que "hem tingut una temporada molt irregular, amb moltes baixes, però tenim moltes ganes de jugar les semifinals contra els Reds". L'equip terrassenc està "molt fort, i tenen un equip molt ben estructurat, estan preparats per revalidar el títol", i ha avisat que "sortirem a donar-ho tot" tot i admetre que serà un partit difícil.

Els dos equips arriben a la cita amb alguns jugadors tocats, però els Reds tenen la seva columna vertebral perfectament preparada pel partit. Els quarterbacks Quim Aguilar i Cesc Garcia, així com els receptors Brandon Childs i Jordi Rigau, estan llestos, així com la defensa, comandada pel canari Jorge Hernández. Després de ser baixa per motius laborals durant gran part de la temporada, els Reds també recuperen Ivan Gutiérrez.

Com a precedent, cal recordar que els Reds van guanyar els Bocs a la lliga regular per 41 a 21, en un dels millors partits que es recorden en els últims anys, pel nivell de joc i per la intensitat que van mostrar els dos equips: un al·licient més per al partit de dissabte.

Una autèntica festa del futbol americà a Can Boada

A més del Reds - Bocs, el dissabte a la tarda viurà un seguit d'activitats per fer gaudir els aficionats. A partir de les 15:45 h, l'equip cadet dels Reds jugarà contra els Salou Almogàvers i els Badalona Dracs. També hi haurà l'exhibició d'un cotxe híbrid, gràcies a la col·laboració del concessionari Orient Cars de Toyota, que també repartirà merxandatge i sortejarà un cap de setmana amb aquest cotxe.

També hi haurà un sorteig de regals aportats per Distribucions Sánchez Novella, distribuïdor oficial del vi Marqués de Cáceres, i d'un puff d'OK Sofàs.

Abans del partit, actuaran els Timbalers de Can Boada, els equips seran presentats amb focs artificials i també hi haurà música. El locutor de Matadepera Ràdio Pere Aragay explicarà totes les accions del match.

Tot plegat, per animar els aficionats a empènyer els Terrassa Reds a la gran final que es jugarà el 30 d'abril a Santa Cristina d'Aro.