La 14a edició de la Descomunal, dedicada a la il·lustració, l'art i la pintura

Els assistents podran gaudir del plaer de crear sense límits ni normes i el públic jugarà un paper imprescindible

Redacció
05 d'abril del 2017
Actualitzat a les 15:45h
La 14a edició de la Descomunal, dedicada al món de la il·lustració, l'art i la pintura, arribarà a la Sala Muncunill (plaça Didó, 3) el proper divendres, 7 d’abril, a les 19 h. L’edició "Per què no? L'art de crear... perquè sí!" està organitzada per Judith con H i Marta Palmero, ambdues il·lustradores, amb la col·laboració de Ramon B. Souza (cineasta), Víctor Mengual (DJ) i Marc Osho (pianista). Aquesta Descomunal es planteja com una activitat participativa i dinàmica, ja que la col·laboració del públic serà del tot imprescindible.

L'esdeveniment es dividirà en tres activitats, en les que els assistents podran gaudir del plaer de crear sense límits ni normes. La primera part estarà dedicada al retrat, la segona a les composicions musicals i la tercera, a l'art del mural. La finalitat és recordar que totes les persones tenen la capacitat i la inspiració necessària per pintar i deixar-se anar davant el paper, així com potenciar sinergies entre els diferents assistents. Finalitzades les activitats es presentaran els projectes personals de cada un dels dinamitzadors i hi hauran altres sorpreses.

La Descomunal és una trobada bimensual de joves artistes terrassencs promoguda pel BaumannLab per fer xarxa entre artistes i entitats culturals locals. Cada una de les edicions està organitzada per algun artista o col·lectiu. La Descomunal es va impulsar l'any 2014 des del BaumannLab – Laboratori de creació jove, del Servei de Joventut de l’Ajuntament de Terrassa, i pretén connectar artistes, iniciatives i nous projectes entre els i les joves de la ciutat, amb la voluntat de teixir una bona xarxa cultural i dinamitzar tot allò que ho promogui és el seu principal objectiu.