Els alumnes del Sagrat Cor de Jesús visiten l'Estadi Olímpic de Terrassa

Els estudiants de primer de Primària han participat al quart "Batec experience" del Terrassa FC

Els alumnes del Sagrat Cor, a la gespa de l'Estadi Olímpic.
Els alumnes del Sagrat Cor, a la gespa de l'Estadi Olímpic. | Terrassa FC
Redacció
05 d'abril del 2017
El col·legi Sagrat Cor de Jesús de Terrassa ha protagonitzat aquest dimecres la quarta visita del Batec experience a l'Estadi Olímpic del Terrassa. Joan Grasa i Raíllo, jugadors del primer equip, han rebut als nens i han jugat un partidet al final de la visita. El club ha repartit entrades gratuïtes, calendaris i flyers per formar part de la Grada Jove.

Els alumnes de primer de primària del Col·legi Sagrat Cor han visitat les instal·lacions de l'Estadi Olímpic de Terrassa i han viscut una experiència totalment diferent a les instal·lacions del Terrassa FC. L'excursió, que s'ha produït a partir de les 10h del matí i s'ha allargat fins les 12h, ha inclòs un repàs a la història del club i ha comptat amb la presència de dos dels jugadors de la primera plantilla.

Els jugadors del primer equip Joan Grasa i Raíllo han acompanyat els més de 50 nens en la visita a les instal·lacions del Terrassa FC. Tots dos jugadors, a més, han xerrat i han respost les preguntes que tenien preparades els nens, han signat fotografies de la primera plantilla del Terrassa FC i, al final de la visita, han jugat un partidet amb tots ells i s'han una fotografia des de la gespa de l'Estadi Olímpic.

Els alumnes, a part de viure una experiència diferent a l'Estadi Olímpic de Terrassa, ja que han visitat el museu i la llotja del camp, entre d'altres espais, s'han endut un calendari i una entrada gratuïta amb acompanyant per al proper partit que disputarà el Terrassa FC a casa, és a dir, per aquest diumenge 9 d’abril a les 17h contra el Santfeliuenc FC.

El Batec experience és una iniciativa fruït del treball de l’Àrea Social del Terrassa FC i de l’equip d’historiadors i col·laboradors del club que inclou una visita guiada amb Josep Manel Gómez, Jaume Tost, Antonio Linares i Carlos Calasanz a les instal·lacions esportives del club, un col·loqui a la Sala tècnica de l’Olímpic i un partit entre tots els participants sobre el terreny de joc.