La Policia Municipal de Terrassa detén dos individus per ordre judicial

Els agents van identificar-los en dues operacions diferents, a Poblenou-Zona Esportiva i a Ca n'Anglada

Redacció
04 d'abril del 2017
La Policia Municipal de Terrassa ha detingut aquest dilluns dues persones sobre les que hi havia sengles ordres de detenció. Les detencions es van produir en dues operacions diferents.

En la primera, un particular va contactar amb la Policia Municipal de Terrassa, sobre les tres de la tarda, per informar que un individu estava forçant la porta del garatge d'un habitatge ubicat al carrer Marqués de Comillas, a l'alçada del carrer de Lleida, al barri de Poblenou-Zona Esportiva.

Una vegada al lloc, els agents van trobar la porta del garatge mig oberta i a l'interior hi havia un individu. Moments després, diverses persones van sortir de l'habitatge i van informar als agents que l'individu residia allà, juntament amb altres persones, i que l'edifici estava ocupat des de feia temps. Atès que l'individu no es volia identificar, la unitat el va traslladar a les dependències policials, on es va poder esbrinar la filiació correcta. Aquesta persona va quedar detinguda perquè presentava una ordre de cerca, detenció i presentació emès per Mossos d'Esquadra. En compliment als seus drets, el detingut va ser traslladat a un centre mèdic.

Una hora més tard, a les quatre, els agents van detenir un altre home per presentar una ordre de cerca, detenció i presentació emès pel Jutjat d'Instrucció número 32 de Barcelona. Els fets van ocórrer a la Plaça del Treball, a Ca n'Anglada, quan els agents policials van identificar aquesta persona en un control rutinari.