Ja es pot jugar al «come-cocos» pels carrers de Terrassa

Google ha publicat una aplicació especial durant un temps limitat per l'April Fools' Day, el dia dels Sants Innocents anglosaxó

El personatge del vídeojoc, als voltants de la Plaça Vella de Terrassa.
El personatge del vídeojoc, als voltants de la Plaça Vella de Terrassa. | Google
Redacció
03 d'abril del 2017
PACMAN, el popular vídeojoc conegut com a comecocos, arriba als carrers de Terrassa a través de Google Maps. La popular eina de mapes incorpora una opció per poder jugar al joc a qualsevol carrer, barri o ciutat del món. Es poden triar tot tipus de zones mentre tinguin prou carreteres.

Google ha tornat a llançar el joc, com ja va fer el 2015, amb motiu de l'April Fool's Day, el dia dels sants Innocents anglosaxó, que se celebra l'1 d'abril. En aquest cas, la protagonista és femenina: es tracta de Ms. PACMAN, la dona del personatge original.

Per començar a jugar, només cal buscar la opció "Introdueix una moneda" que hi ha a la cantonada inferior esquerra de les pantalles. El joc incorpora unes instruccions per jugar-hi i els clàssics sons del joc, i permet menjar, a més de les boletes, els fantasmes, les cireres, i els altres elements característics.

L'usuari comença amb cinc vides, que es mantenen durant els diferents nivells. No se sap fins quan es podrà jugar al joc, que es va llançar aquest dissabte, així que val més aprofitar l'oportunitat per passar una estona distreta fent servir Terrassa com a escenari del joc.
 

El visor de mapes de Google incorpora una opció per jugar al PAC-MAN. Foto: Google Maps

 

L'aplicació mostra les instruccions per aprendre a jugar. Foto: Google Maps

 

PACMAN als voltants del Parc de Sant Jordi. Foto: Google Maps