Terrassa celebra el Dia Mundial de la Salut a la plaça Nova

Els actes commemoratius es fan conjuntament amb la Fira d'Entitats de Salut

Redacció
31 de març del 2017
L'Ajuntament de Terrassa aposta per una celebració de ciutat amb més força al realitzar de forma conjunta els actes commemoratius del Dia Mundial i la 3a Fira d'Entitats de Salut. D'aquesta manera es vol remarcar la importància de la promoció de la salut i de l'adquisició d'hàbits saludables i alhora donar visibilitat a la tasca quotidiana de les diferents entitats de salut. Serà una jornada "amb" i "per" la salut en la qual es trobaran activitats lúdiques, culturals, solidàries i saludables per a petits i grans.

A la Fira d'entitats, de 10 del matí a les 7 del vespre, es podrà conèixer el treball i la tasca social que realitzen les entitats de salut del municipi. Durant el matí, a partir de dos quarts d'onze, començaran les activitats: concentració de motos amb Solidary Biker i Egara Solidary 66, xocolatada gratuïta per a tothom a ritme de batucada i ball de gegants, exhibició de taekwondo i zumba.

A la tarda, a les quatre, es reprendran les activitats amb més gegants, una conta-contes i un taller d'alimentació saludable per als més petits. A les cinc hi haurà una caminada solidària en benefici de les entitats de salut de la ciutat, a la plaça Nova. Paral·lelament l'entitat BiTer organitza una ruta en bicicleta accessible a totes les edats, que s'iniciarà també a les cinc, a la plaça Nova. Com a cloenda, a les sis hi haurà un concert del grup terrassenc Another way.