La Fira de l'Oliva de Terrassa es consolida i arriba a la tercera edició

La fira tindrà lloc a Ca n'Anglada el 8 d'abril, però des d'aquest divendres ja hi ha en marxa una ruta de tapes al barri

La Fira de l'Oliva s'ha presentat a la masia de Ca n'Anglada.
La Fira de l'Oliva s'ha presentat a la masia de Ca n'Anglada. | AC Ca n'Anglada
Redacció
31 de març del 2017
Actualitzat a les 16:32h
La Fira de l'Oliva de Terrassa viurà el dissabte 8 d'abril la seva tercera edició al barri de Ca n'Anglada. La fira s'ha consolidat com una més a la ciutat, amb l'objectiu de dinamitzar el comerç del barri i facilitar la participació d'operadors i comerciants tant de Ca n'Anglada com de la resta de la ciutat i el país. 

A més de la mateixa fira, hi haurà una ruta de tapes al barri amb la participació de catorze establiments de restauració, que oferiran una degustació de la seva millor cuina del 31 de març al 9 d'abril, i una oferta lúdica i d'espectacles durant el dissabte 8 d'abril.

La fira s'ha presentat aquesta setmana amb la presència d'Amadeu Aguado, tinent d'alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, Lluís Rístol, president del Gremi Empresarial d'Hostaleria de Terrassa, i representants de l'Assoiació de productors d'oli d'Ullastrell, l'Associació de Veïns de Ca n'Anglada i l'Associació de Comerciants de Ca n'Anglada.

La presentació va comptar amb un tast d'oli ofert per Xavi Morral, president de l'Associació de Productors d'Oli d'Ullastrell, que va ressaltar la importància de la varietat autòctona "Bequeruda", que s'està recuperant actualment. Segons Morral, aquest any la collita i l'extracció d'oli ha estat escassa, després de dos anys de sequera, tot i que l'oli serà d'alta qualitat a la zona.