Més de mil persones corren per la Justícia Social a Terrassa

La IV Cursa per la Justícia Social ha estat organitzada per Comissions Obreres i Prodis

L'alcalde i regidors, amb alguns dels participants a la cursa.
L'alcalde i regidors, amb alguns dels participants a la cursa. | Badia Casanova BCF
Redacció
03 d'abril del 2017
Actualitzat a les 8:02h
La IV Cursa per la Justícia Social de Terrassa ha aplegat aquest diumenge més d'un miler de participants. La cursa ha estat organitzada per Comissions Obreres del Vallès Occidental i Prodis, en col·laboració amb el Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa, Creu Roja i l'Ajuntament de Terrassa, entre d'altres entitats. L'inici i final s'ha situat a la cruïlla de l'avinguda de Béjar amb la carretera de Matadepera, a Can Tusell.

L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart; el secretari general de CCOO a Catalunya, Joan Carles Gallego, i el secretari general de CCOO al Vallès Occidental i Catalunya Central, Enrique Rodríguez, han donat el tret de sortida a la cursa infantil. Posteriorment, han fet el tret de sortida de la cursa de Prodis, que ha aplegat els usuaris d'aquest centre. Finalment han donat la sortida de la cursa absoluta.

Entre d'altres autoritats, hi han assistit també els regidors Lluïsa Melgares, Amadeu Aguado, Noel Duque, Dani Nart i Meritxell Lluís.

L'objectiu principal d'aquesta iniciativa és recollir aliments mitjançant el compromís i la solidaritat dels participants i, alhora, posar en valor la integració de les persones amb paràlisi cerebral. Cada participant ha hagut de lliurar 5 kg d'aliments o més (1 kg per als participants a la cursa infantil), que posteriorment gestionarà l'Assemblea Local de Creu Roja Terrassa.