Torna el cicle Escenes Locals, que acosta el teatre als barris de Terrassa

L'obra "Cuadros de humor y amor al fresco" dona el tret de sortida al cicle

El regidor Jordi Flores i Sílvia Bartés, de PAM Teatre, a la presentació del cicle.
El regidor Jordi Flores i Sílvia Bartés, de PAM Teatre, a la presentació del cicle. | Aj. Terrassa
Redacció
30 de març del 2017
Actualitzat a les 14:06h
L'onzena edició del Cicle de Teatre Escenes Locals arrenca aquest dissabte amb els "Cuadros de humor y amor al fresco" de la companyia Nieles, que es representarà al Centre Cívic President Macià a partir de les 18.30 h.

L'obra està escrita amb pinzellades en el llenç de la realitat quotidiana, amb els colors dels nostres sentiments i el dibuix del joc de les nostres emocions. En el fons del quadre, l'eterna lluita entre els sexes oposats, que es necessiten per a trobar el seu sentit.

Es tracta de monòlegs i diàlegs que s'entrecreuen en una espiral per a parlar dels plaers esperats, de pensaments, d'estats d'ànim íntims, de desitjos i anhels que representem cada dia quan vivim l'aventura de relacionar-nos amb la resta del món.

Escenes Locals és un cicle de teatre vocacional impulsat per l’Ajuntament de Terrassa que va néixer amb l’objectiu de donar a conèixer a tots els barris de la ciutat els muntatges de les companyies locals. La propera edició es desenvoluparà de l’1 d’abril al 18 de juny amb un total de 13 espectacles a vuit espais diferents.

El regidor de Cultura, Jordi Flores, va oferir dimecres a la tarda una roda de premsa per presentar l'onzena edició d'aquest cicle, que acostarà la programació teatral dels grups de teatre amateur de Terrassa a tots els barris de la ciutat. A l'acte va participar, també, Sílvia Bartés, membre de PAM Teatre, en representació de les companyies participants al cicle. 

La col·laboració entre les companyies teatrals, les entitats i associacions i l'Ajuntament ha permès en aquests anys obrir i consolidar un nou espai cultural i participatiu a la ciutat, caracteritzat per la seva vocació de descentralització i d'estar present a tots els barris. D'aquesta manera, hem donat molta més visibilitat a produccions teatrals i companyies d'indubtable qualitat i ambició, al mateix temps que apropàvem els muntatges a un públic amb moltes ganes de gaudir de bon teatre sense allunyar-se gaire de casa ni del barri.