Capaç lamenta que la residència i centre de dia es quedin fora dels pressupostos

Demana que els grups de l'Ajuntament de Terrassa s'hi impliquin i que la Generalitat respecti els compromisos assolits

Redacció
30 de març del 2017
Actualitzat a les 12:31h
La Coordinadora Capaç ha lamentat, en un comunicat emès aquest dijous, que es rebutgés l'esmena als pressupostos de la Generalitat per incloure-hi la nova residència i centre de dia per a persones amb discapacitat intel·lectual.

L'entitat, formada per famílies d'usuaris de centres d'educació especial i ocupacionals, demana que l'Ajuntament de Terrassa torni a expressar el seu suport a aquest nou equipament, com ja van fer el 2014, i que els diferents grups al consistori traslladin la petició als seus respectius representants al Parlament la necessitat de fer aquest projecte.

Per últim, la coordinadora ha volgut exigir al govern de la Generalitat que respecti els compromisos adquirits al llarg dels anys, sobretot arrel de dues reunions amb les conselleres Neus Munté i Dolors Bassa, el 2014 i el 2016 respectivament.

A més, Capaç manifesta la seva voluntat de continuar fent les accions d'informació i protesta que calguin per defensar els drets de les persones amb discapacitat intel·lectual i de les seves famílies.