Jodie Cash Fingers porten l'essència del rock'n'roll a Terrassa

El grup català presenta "Rollin' Swingin'" a The Street Music aquest divendres al vespre

Jodie Cash Fingers.
Jodie Cash Fingers. | Break Music
Redacció
24 de març del 2017
Actualitzat a les 12:44h


La sala The Street Music de Terrassa viurà aquest divendres al vespre una mostra de l’essència del rock’n’roll, el country, el blues, el soul i el surf-rock. El grup Jodie Cash Fingers, una de les bandes més prometedores d’aquests estils a nivell estatal, portarà a la sala del carrer de la Rasa el seu primer treball, "Rollin’ Swingin’".

La gira de presentació del nou disc els ha portat per tot l’estat en l’últim any, una ruta que continua aquest 2017 i que fa parada a Terrassa aquest divendres, amb un espectacle en què, a més dels temes propis, incorporen versions d’artistes com Jonis Japlin, Lynyrd Skynyrd, JJ Cale o Johnny Cash, entre d’altres, fent les delícies dels amants del rock’n’roll autèntic.

La banda està liderada per Jodie Cash, una barcelonina de 26 anys filla de músics de rock’n’roll i country. Als 7 anys d'edat cantava ja en festes familiars acompanyada a la guitarra del seu pare, i als 12 va iniciar els seus estudis de cant, i un any més tard, de violí, després d'escoltar la Charlie Daniels Band.

En complir 18 anys va començar el seu camí professional cantant en els grups The Old Weekend Band, The Randles i The Sparkles. Durant l'any que va estar en aquesta última formació va assentar les bases per a formar el seu propi projecte: Jodie Cash Fingers.

A finals de 2015,  després d’un any molt intens d'actuacions i canvis en la formació, va consolidar un grup estable format per músics molt experimentats que uneixen diverses generacions. A la bateria està Moisès Sorolla, membre fundador de Los Rebeldes el 1980, amb vint anys de permanència en el grup i una dotzena de discos gravats amb ells. A la guitarra i segona veu Tony Espelta, a l’harmònica John Revel, als teclats i veus, Toni Del Amo i al contrabaix i baix elèctric Tüan Dbass.

El juny del 2016 va aparèixer el seu primer àlbum, titulat Rollin' Swingin', produït per Micky Forteza (Grammy Llatí 2009) i publicat pel segell barceloní Break Music. L'àlbum ha aconseguit excel·lents qualificacions en algunes revistes especialitzades nacionals tan influents com Ruta 66 o Popular 1, premsa, radio i mitjans digitals.

Jodie Cash posseeix una veu poderosa i rica en registres, carisma, simpatia, i amb la seva banda fan gaudir a tot tipus de públics amb el seu combinat de rock'n'roll, country, blues, surf rock instrumental i tex-mex. En les seves actuacions alternen les cançons del seu nou àlbum amb versions de Lynyrd Skynyrd, JJ Cale, Johnny Cash, Bob Seger, Etta James, Janis Joplin o Susan Tedeschi.

Jodie Cash Fingers actuaran acompanyats pel grup terrassenc de country, rockabilly, rock'n'roll i tex-mex Judy G & The Martins. La sala obrirà les portes a les nou del vespre, i els concerts començaran una hora més tard. Les entrades, que es poden comprar per internet, tenen un preu de 8 euros.
 

El cartell del concert Foto: JCF

Jodie Cash Fingers. Foto: JCF