Mina, premiada per l'Associació d'Amics de l'Aigua de Catalunya

Ha rebut un reconeixement pel seu 175è aniversari

Marià Galí, agraïnt el premi.
Marià Galí, agraïnt el premi. | Mina
Redacció
26 de març del 2017
El jurat de la 18a edició dels Premis de l'Aigua ha premiat a Mina Pública d'Aigües de Terrassa pel 175è aniversari de la seva fundació. L'acte dels premis ha format part del programa del II Congrés de l'Aigua a Catalunya que organitza l'Associació Catalana d'Amics de l'Aigua, que s'ha celebrat a l'Auditori de Cosmocaixa de Barcelona els dies 22 i 23 de març.

El president de Mina, Marià Galí, ha recollit el guardó de mans del president de l'Associació Catalana d'Amics de l'Aigua, Xavier Latorre, i ha agraït el reconeixement i l'ha dedicat a totes les persones que han fet possible la fita.

A més, durant les sessions tècniques del congrés, el director tècnic de Mina, Jordi López, va exposar aquest dimecres l'experiència de la companyia en la tecnologia de la telelectura de comptadors, que ja està implantat en algunes zones de Terrassa i que enguany arribarà a tota la població de Rellinars.

L'Associació Catalana d’Amics de l’Aigua, està integrada per un conjunt de professionals i experts de l'aigua que, des de la seva llibertat i la seva independència, treballa amb la voluntat de millorar la relació de la població catalana amb l'aigua i el seu entorn natural, amb els objectius d'impulsar el coneixement de la realitat hidràulica del país, incrementar la sensibilització envers els problemes de l'aigua a Catalunya, impulsar hàbits de consum responsable de l'aigua, fomentar el debat sobre les problemàtiques amb l'aigua i col·laborar a impulsar la investigació sobre temes relacionats amb l'aigua.