ERC Vacarisses lliura el premi Potes Roges amb Rufián com a convidat

Aquest divendres al vespre tindrà lloc l'acte de lliurament del premi

Redacció
24 de març del 2017
Actualitzat a les 16:17h
Esquerra Republicana de Catalunya de Vacarisses organitza la tercera edició del premi Potes Roges, que se celebrarà aquest divendres a les 20h al teatre del Casal de Cultura de Vacarisses. L'acte comptarà amb la participació del diputat al Congrés dels Diputats Gabriel Rufián, que entregarà el premi. El reconeixement del premi concedit consta d'un record i una dotació econòmica de 150 euros.
  
El Premi Potes Roges va néixer al 2013, apostant per un teixit associatiu a Vacarisses que garanteixi la cohesió social a partir de la formulació de projectes capaços de pensar i articular mecanismes d'integració, de convivència i de compromís cívic.
 
El Premi Potes Roges és, segons defineixen els organitzadors, un reconeixement públic a aquells vilatans i vilatanes, entitats, col·lectius i organitzacions socials que contribueixen o han contribuït de manera notable a la vida pública de Vacarisses, a projectar el nom de la vila arreu i a impulsar i contribuir a difondre la llengua, la cultura i la identitat catalana. El nom del premi prové del sobrenom que es donava als vacarissencs que no tenien més remei que anar caminant a treballar a les rodalies de la vila pels camins de terra roja, quedant els seus peus tenyits d'aquest color.
 
La voluntat del Premi Potes Roges es reconèixer les tasques realitzades en qualsevol àmbit: cultural, esportiu, cívic, social, solidari, socioeconòmic, educatiu... que contribueixin a forjar un caràcter responsable i creatiu dels vacarissencs i vacarissenques.