Un canvi d'última hora als pressupostos de la Generalitat deixa Terrassa sense dos projectes

El PSC lamenta que un canvi de vot de Ciutadans hagi deixat la ciutat sense el CRAE i sense la residència i centre de dia per a discapacitats intel·lectuals

Centre de Dia i Residència La Pineda.
Centre de Dia i Residència La Pineda. | MútuaTerrassa
Redacció
23 de març del 2017
Actualitzat a les 11:16h
El Centre Residencial d'Atenció Educativa de Terrassa i la nova residència i centre de dia per a persones amb discapacitat intel·lectual severa o profunda hauran d'esperar. El PSC de Terrassa ha lamentat que un canvi de vot a última hora de Ciutadans hagi restat aquestes dues inversions destacades per Terrassa als Pressupostos de la Generalitat.

Els socialistes afirmen que el partit taronja ha canviat a última hora el seu sentit de vot, i, conjuntament amb Junts pel Sí, ha votat en contra d'aquests dos projectes i d'unes 600 esmenes en total.

El PSC critica que Ciutadans hi votés a favor en la passada Comissió d’Economia celebrada al Parlament, i qüestionen perquè ha canviat el vot definitiu en el debat de pressupostos que s’ha portat a terme aquest dimecres al Ple, aconseguint així sumar els seus vots als de ERC i el PDECat que "des d’un inici s’han mostrat contraris a totes les esmenes relacionades amb Terrassa". A més, diuen, el canvi de vot de Ciutadans ha afectat a altres 600 esmenes dels pressupostos, de les quals 379 eren del PSC, la majoria en relació a la millora de centres hospitalaris, escoles, infraestructures o centres residencials d'arreu de Catalunya.

El grup socialista terrassenc ha manifestat que "continuarà treballant des de l'agrupació i també des de l'Ajuntament, el Parlament i la societat civil per aconseguir que es construeixi el nou CRAE a la ciutat i perquè la nova residència i centre de dia per a persones amb discapacitat severa/profunda, La Pineda 2, sigui una realitat".

En aquest sentit, els socialistes portaran al ple de març una proposta impulsada per la Coordinadora CAPAÇ que demana el compromís ferm de tots els grups municipals de Terrassa en la defensa de la necessitat de la construcció d'una nova Residència i Centre de Dia per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual a Terrassa.