Una avaria en una canonada d'aigua provoca desperfectes al carrer de Colom

Els veïns de la zona de Can Palet s'han vist afectats pel tall del subministrament del servei

Redacció
22 de març del 2017
Actualitzat a les 14:57h
Una avaria en una canonada de subministrament d'aigua ha provocat un gran enrenou aquesta matinada al barri de Can Palet de Terrassa. Cap a les 4 de la matinada d'aquest dimecres, els serveis d'emergències del 112 han informat del possible trencament d'una canonada d'aigua potable al carrer de Colom, a l'alçada del carrer d'Àngel Guimerà. S'havieb provocat desperfectes a la vorera i a la calçada, que s'estava inundant.

Des de la central de la Policia Municipal de Terrassa s'ha sol·licitat amb urgència la presència d'un responsable de l'empresa subministradora d'aigua per localitzar l'avaria. També s’ha demanat la presència de Bombers i d'algun tècnic de les companyies subministradores del gas i de l'electricitat, per si les seves instal·lacions havien quedat afectades.

Diverses dotacions policials han acudit al lloc dels fets i han tallat el carrer de Colom, en el tram comprès entre els carrers d'Àngel Guimerà i d'Albinyana, com a mesura de prevenció i per facilitar les tasques dels equips sol·licitats. Les unitats de Bombers han fet un sondeig del subsòl per comprovar si la fuita d'aigua havia provocat algun desperfecte que pogués posar en perill els usuaris de la via. Els agents policials han considerat necessari assegurar un habitatge abandonat, ja que les totxanes de la seva façana estaven descalçades.

Per fer les tasques de reparació de l'avaria, el responsable de la companyia ha tallat el subministrament d'aigua corrent, fet que ha afectat a gran part del veïnat.