L'Hospital de Terrassa acull una jornada sobre atenció als usuaris de la sanitat

La jornada de la SEAUS va acollir més de 160 professionals d'aquest àmbit, que van compartir coneixements i experiències

Redacció
21 de març del 2017
L'Hospital de Terrassa va acollir, divendres passat, la jornada de la Societat Espanyola d'Atenció a l'Usuari de la Sanitat a Catalunya, en què professionals de l'àmbit sanitari de Catalunya i Balears van poder compartir coneixements i innovacions en referència als temes estratègics en relació amb l'atenció al ciutadà, i també van poder fer networking amb altres professionals de la Gestió de Pacients i l'Atenció al Ciutadà (GPAC).

La inauguració va ser a càrrec del doctor Alfredo Garcia, director gerent del CST, i de la senyora Núria Pagès, directora de GPAC del CST i membre de la junta de la SEAUS, que va destacar que "des de la SEAUS promovem la reflexió, la participació i la formació amb l'objectiu de millorar l'atenció als ciutadans del sistema de salut".

La jornada va comptar amb tres taules de debat que van servir per transmetre i posar en valor les últimes novetats en referència a l'accessibilitat en l'atenció ambulatòria especialitzada i els diferents models de gestió de pacients i atenció al ciutadà; la qualitat d'aquesta atenció; i finalment, la formació dels professionals de gestió de pacients.
 
En relació a la formació, la SEAUS en col·laboració amb la Unió Consorci i Formació (UCF) ha posat en marxa aquest any el "Postgrau en gestió de clients i atenció a l’usuari. Excel·lència en l’experiència pacient".
 
La cloenda va comptar amb la participació del sr. Joan Lluís Piqué, gerent d'Atenció Ciutadana del CatSalut, i de la sra. Mercè Tella, vicepresidenta de la SEAUS.