L'Hospital MútuaTerrassa obre les seves portes als futurs metges residents

Aquest dimecres el centre celebra la quarta edició de les portes obertes per a llicenciats que estiguin llestos per a especialitzar-se

Redacció
21 de març del 2017
Actualitzat a les 8:07h
L'Hospital Universitari MútuaTerrassa celebra aquest dimecres 22 de març la quarta jornada de portes obertes per als llicenciats que es plantegin realitzar la seva residència (el conegut com a MIR) al centre hospitalari terrassenc.

La jornada va dirigida als llicenciats que han superat la prova d'accés a la Formació Sanitària Especialitzada, que podran conèixer, de la mà de tutors i residents actuals, les instal·lacions, així com la dinàmica de treball del centre.

També s'aprofitarà el marc de la jornada per posar en valor els més de trenta anys d'acreditació per formar a residents amb els que compta el centre, i també per evidenciar la docència de grau i la formació especialitzada com a eix fonamental de l'entitat en l'àmbit docent.

Hi haurà una conferència inaugural, amb el títol "Hospital Universitari MútuaTerrassa: qui som i què fem?", a càrrec del doctor Carles Fontcuberta, gerent de l'Àmbit de Servei Assistencial de l'entitat. Després intervindrà la dra. Mònica Rodríguez, cap d'estudis i presidenta del Comitè de Docència, amb la conferència "Docència en Formació Sanitària Especialitzada", i, a continuació, alguns representants dels residents actuals pronunciaran unes paraules sobre la seva experiència.

La jornada conclourà amb una visita guiada per les instal·lacions de les diferents unitats docents.