El CN Terrassa s'endú tres punts vitals de la piscina del Sant Andreu

L'equip de Dídac Cobacho aconsegueix un triomf fonamental de cara a les seves aspiracions de finalitzar en tercer lloc la fase regular

20 de març del 2017
Actualitzat a les 12:02h
El CN Terrassa va imposar-se a domicili al CN Sant Andreu (7-8) en partit corresponent a la divuitena jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor Masculina de waterpolo. El conjunt de Dídac Cobacho va aconseguir una victòria fonamental de cara a les seves aspiracions de finalitzar en tercer lloc la fase regular, ja que, a més, el perseguidor, el Quadis CN Mataró, va perdre a la piscina del Canoe. A falta de quatre jornades, els egarencs sumen 37 punts, cinc més que els maresmencs i que el CN Barcelona.

El matx va resultar molt equilibrat. L’equip de Dani Ballart va inaugurar el marcador al minut i mig de joc de la mà de Vergara. El CN Terrassa va reaccionar perfectament a aquesta diana inicial i, abans de concloure el quart, va capgirar l’electrònic amb dianes de Fran Sánchez i Óscar Aguilar en superioritat numèrica.

En el segon quart, els de Dídac Cobacho van apujar el nivell i van obrir una escletxa de dos gols abans del descans. Paul va aprofitar una situació en home de més per empatar a dos. Fran Sánchez, màxim anotador del matx amb quatre dianes, va tornar a avançar els terrassencs. El Sant Andreu va replicar a través del boia Cercols. El minut i mig previ a la pausa va ser molt fructífer per als interessos egarencs, que van encadenar un interessant parcial de 0 a 2 en un partit de marcador curt i de predomini de les defenses. Jordi Pérez i Àlex de la Fuente, en home de més, van ser-ne els artífexs (3-5).

A la represa, els locals van reduir el marge davant un CN Terrassa que, tot i anar gairebé sempre per davant, no va acabar de trencar el matx. Cercols va retallar distàncies als dos tres minuts de joc. En la recta final del tercer període, el Sant Andreu va igualar gràcies a Paul. En l’acció següent, Álvaro Granados va anotar en superioritat numèrica un oportuníssim 5 a 6.

L’emoció es va mantenir en els últims vuit minuts. Només començar el quart, Fran Sánchez va apropar els egarencs cap a la victòria en situar el 5 a 7. Els locals van reenganxar-se a la lluita pel triomf de la mà de l’holandès Veenhuis. A tres minuts i mig del final, Sánchez va tornar a col·locar els dos gols d’avantatge. Veenhuis va repetir per part andreuenca. El CN Terrassa, no obstant, va gestionar amb encert la renda mínima i va sumar tres punts molt valuosos.

Visita del CN Molins de Rei Sintagmia

El CN Terrassa rebrà la visita del CN Molins de Rei Sintagmia en partit corresponent a la 19a jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor. El matx es disputarà dissabte 25 de març a les 18.00h.