Una de freda i una de calenta: el Terrassa FC perd contra un rival de la zona baixa

Els egarencs perden per 1 a 0 al camp del Manlleu

Acció del partit entre el Manlleu i el Terrassa FC.
Acció del partit entre el Manlleu i el Terrassa FC. | Terrassa FC
20 de març del 2017
Actualitzat a les 8:55h
Després de la proesa de derrotar l'Olot, líder del grup V de la Tercera Divisió, el Terrassa FC ha tornat a patir una relliscada de les que deixen tocat l'equip. El conjunt egarenc ha perdut aquest diumenge al camp del Manlleu per 1 a 0. El Manlleu és un dels equips de la zona baixa, immers en la lluita per la permanència.

Els egarencs, tot i disposar de nombroses ocasions per avançar-se, es van veure superats per un gol de Fredi en el minut 43, just abans del descans. Malgrat que el local Iván Fernández va ser expulsat en el minut 67, el Terrassa no va poder aprofitar la superioritat numèrica per aixecar el partit.

La derrota deixa el Terrassa amb els mateixos 44 punts que ja tenia i en sisena posició. L'Ascó, s'allunya un punt del Terrassa i en té 47, tot i que cau a la cinquena posició. L'equip que marca ara la zona de promoció d'ascens és el Sant Andreu, gràcies al triomf contra l'Olot, que després de 21 jornades invicte encadena la segona derrota. El Sant Andreu és a quatre punts del Terrassa, amb 48.