Condis obre un nou supermercat al barri de Ca n'Aurell de Terrassa

El nou establiment, al carrer de Nicolau Talló, estarà obert tots els dies de la setmana i té 200 metres quadrats de superfície de venda | La botiga és la tercera que obre la cadena aquest any, i ja són 59 els punts de venda al Vallès Occidental

Redacció
16 de març del 2017
Actualitzat a les 11:46h
La cadena Condis obre un nou supermercat a Terrassa, el tercer en el què portem d'any. El nou establiment, sota l'ensenya Condis Express, té una superfície de venda de 200 metres quadrats i està situat al carrer de Nicolau Talló, 114, a la cantonada amb el de Blasco de Garay, al barri de Ca n'Aurell i a pocs metres de la plaça del Progrés.

El nou establiment disposa de seccions com congelats, drogueria, perfumeria, fruiteria, forn de pa i expositors com el de carnisseria i xarcuteria. El seu horari comercial és ininterromput, de 8 del matí a 11 de la nit, de dilluns a diumenge.

Es tracta de la tercera obertura de Condis aquest 2017 a Terrassa, sumat al que van obrir el gener al carrer del Nord i el que van inaugurar al carrer de Volta fa menys d'un mes. Al setembre també n'havien obert un al carrer de la Creu Gran. Forma part, per tant, del pla d'expansió de la cadena.
 
I és que amb aquesta obertura, Grup Condis suma un nou punt de venda al Vallès Occidental, on ja compta amb 59 centres i 23.612 m2. En total, el grup té 448 establiments a Catalunya, amb una superfície de vendes de 183.428 m2.
  
Condis, líders en proximitat

Condis, amb més de 50 anys d’història, és una de les empreses líders del sector dels supermercats a Catalunya, amb un àmbit d’actuació que també arriba a la Comunitat de Madrid i Zona Centre. La seva xarxa compta amb més de 490 establiments, oferint un servei de qualitat i proximitat, que sumen una superfície de venda superior als 200.000 m2, i que inclou botigues tant pròpies com franquiciades, sector en el qual Condis és una de les companyies que lidera el rànquing espanyol per volum de facturació.