L'ICATER organitza una jornada sobre noves tecnologies i violència contra la dona

Miguel Ángel Aguilar i Enrique Rovira del Canto oferiran unes conferències a Terrassa

Redacció
16 de març del 2017
Actualitzat a les 8:44h
L'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Terrassa (ICATER), a través de les seves Comissions d'Igualtat i de Formació, ha organitzat una Jornada sobre "Les Noves Tecnologies i els delictes de violència contra la dona" en el marc dels actes de commemoració del Dia de la Dona, que cada any es celebra el 8 de març.

La Jornada tindrà lloc aquest dijous a partir de les quatre de la tarda a la Sala d'Actes de l'ICATER. Comptarà amb la participació de dos ponents especialistes en aquesta matèria com són Miguel Ángel Aguilar, Fiscal Coordinador del Servei de Delictes d'Odi i Discriminació, i Enrique Rovira del Canto (Magistrat de l'Audiència Provincial de Barcelona). Ambdós tractaran sobre qüestions jurídiques de màxim interès i actualitat en la comissió de delictes contra les dones, relacionats amb l'odi a les dones expressat a l'esfera pública per qualsevol mitjà, incloses les xarxes socials, així com amb les noves tecnologies com a mitjans de control i de violència contra la dona.

La presentació anirà a càrrec de Rosa Cuadra, advocada i membre de la Comissió d'Igualtat i de la Comissió de Formació de l'ICATER.