Mina acull la torxa olímpica del 1992

La companyia va regalar a la ciutat l'escultura "Tall", a la plaça de l'Aigua, ara fa 25 anys

La torxa olímpica, a la seu de Mina.
La torxa olímpica, a la seu de Mina. | MPAT
Redacció
15 de març del 2017
La seu de Mina, Aigües de Terrassa acull des d’aquest dilluns i durant tota la setmana l’expositor de la Torxa Olímpica. Aquest dilluns al vespre s’ha celebrat l’acte de recepció de la torxa dels Jocs Olímpics de Barcelona 1992 a les instal·lacions de l’empresa.

L’acte ha estat presidit per Josep Lluís Armenter, director general de Mina, i ha comptat amb l’assistència del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa, Dani Nart. En representació de Hockey per Terrassa hi ha assistit el conseller i president de l’Atlètic Terrassa Josep Maria Biosca. Com és habitual, una representació d’esportistes olímpics de 1992 han acompanyat l’acte de recepció de la Torxa Olímpica.

El regidor Dani Nart ha agraït a Mina la seva col·laboració, com sempre ha fet en els actes de ciutat. Josep Lluís Armenter, director general de Mina, Aigües de Terrassa ha destacat que a més de la implicació en tots els aspectes dels Jocs Olímpics per part de Mina en aquella data l’empresa precisament celebrava els seus 150 anys, i ho va fer enriquint el patrimoni artístic de Terrassa.

El 1992, dins del programa Catex-Entorn, dut a terme pels Amics de les Arts i Joventuts Musicals de Terrassa, Mina va fer ofrena a la ciutat d’una de les quatre escultures del programa. En concret, va patrocinar la instal·lació de l’obra i font ornamental “el Tall” del dissenyador Josep Lluscà –premi nacional de disseny 1990-, situada a la plaça de l’Aigua, punt des d’on partia una de les primeres mines de la companyia. Mina commemorarà aquest divendres els seus 175 anys de trajectòria.