Quadruplica la taxa d'alcoholèmia, s'estavella a la Rambla i acaba detingut

La Policia Municipal de Terrassa va detenir un conductor per negar-se a bufar després d'impactar contra un arbre

Redacció
15 de març del 2017
La Policia Municipal de Terrassa va detenir la matinada d'aquest dimarts un conductor per negar-se a realitzar les proves d'alcoholèmia, després d'estavellar-se contra un arbre a la rambla d'Ègara.

Els fets van tenir lloc a dos quarts de quatre de la matinada. El conductor d'un turisme que circulava per la rambla d'Ègara va perdre el control del vehicle en arribar a l'alçada del Mercat de la Independència i va pujat al passeig central fins a impactar amb un arbre.

Dues dotacions policials van acudir al lloc i van observar que el conductor accidentat, que va resultar il·lès, presentava signes evidents de trobar-se sota els efectes de l'alcohol. En efecte, en la prova estimativa realitzada in situ va donar un resultat de 0,97 mg/l, gairebé quatre vegades per sobre de la taxa màxima permesa.

El conductor es va negar a realitzar les proves de precisió a les dependències policials, motiu pel qual va ser detingut per un presumpte delicte de desobediència. A més, la Policia Municipal de Terrassa realitzarà diligències judicials per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit i per negar-se a realitzar les proves d'alcoholèmia.