Els Terrassa Reds s'afiancen en el liderat de la lliga

L'equip de futbol americà s'ha assegurat un lloc entre els dos primers de la fase regular, que comporta jugar les semifinals a casa

14 de març del 2017
Actualitzat a les 12:28h
Diumenge passat es va jugar a Argentona la sisena jornada de la Lliga Catalana Sènior Masculina de Futbol Americà. En un dels clàssics mes esperats de l’any, Terrassa Reds i Argentona Bocs van oferir un gran espectacle a tots els assistents.

El partit no podia començar millor per els Reds. A la primera jugada, el quarterback terrassenc Cesc Garcia connectava una passada de 60 iardes amb el receptor Jordi Rigau que amb el punt extra posava el marcador 0-7 pels Reds. Durant la primera part, la defensa vallesana es va mostrar molt contundent, i l'atac, ben conduit pels Quarterbacks Cesc Garcia i Oriol Aguilar, guanyava iardes amb facilitat. Cal destacar el paper del receptor nord-americà dels Reds, Brandon Childs, que era un malson constant per als Defense Backs dels Bocs. D’ell van ser les dues següents anotacions, deixant el marcador al final del primer quart 0-21 pels Reds.

Al segon quart els argentonins van ajustar la defensa i van començar a moure el seu atac amb una mica més de facilitat. Una nova anotació dels Reds, a càrrec d'Albert Martinez, i un altre dels Bocs, deixava el marcador 7 a 28 a la mitja part.

El tercer quart van canviar les tornes. Els Bocs s’apoderaven del partit i aconseguien dues anotacions, deixant el marcador al principi de l’últim quart 21 a 28, encara a favor dels Reds.

L’últim quart va ser un espectacle amb dos conjunts jugant al màxim nivell tant físic com mental. Els Reds arribaven a la iarda 1 dels Bocs, però aquests aconseguien parar-los. Els Bocs començarien el seu atac en aquesta iarda 1, i la defensa dels Reds aconseguia forçar un fumble recuperat per ells mateixos, significant un nou touchdown pels Reds que deixava el marcador 21 a 34, després de fallar el punt extra.

El següent atac dels Bocs va ser tallat per la defensa terrassenca, i en el quart down van allunyar la pilota. Brandon Childs va recollir-la, i després d'una carrera de 50 iardes

El següent atac dels Bocs era aturat i en quart down allunyaven la pilota. Brandon Childs recollia aquesta pilota allunyada i en una fantàstica carrera de 50 iardes aconseguia l’anotació definitiva que deixava el marcador final en 21 a 41 pels Reds.

Aquesta victòria, junt a la dels Falcons Senglars de Girona, els deixa sols definitivament en la lluita pel primer lloc a la classificació, abans de semifinals. Aquests dos equips s'han assegurat jugar les semifinals de la lliga a casa seva el cap de setmana del 8 i 9 d’abril, i s’enfrontaran el diumenge 26 de març a Salt per dilucidar qui queda primer de la Fase Regular.

El passat cap de setmana també van jugar partits les seccions Sub-13, Open i Cadet a Vilafranca, Terrassa i Argentona respectivament. Les categories Sub-13 i Open van aconseguir una victoria i una derrota i el cadet va sortir d’Argentona amb dos derrotes.

El pròxim cap de setmana les seccions Sub-11 i Sub-15 jugaran a Can Boada, el dissabte al matí i la categoria junior es desplaçarà a Barcelona per jugar contra Bufals.