equipaments

Ciutadans de Terrassa vol que el Casal de Can Parellada sigui un Centre Cívic

El regidor David Aguinaga creu que el centre "s'ha quedat obsolet" i aposta per ampliar la seva superfície actual

per Redacció, 14 de març de 2017 a les 09:41 |
Casal Cívic de Can Parellada. | GSV
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de març de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El regidor de Ciutadans a l'Ajuntament de Terrassa David Aguinaga ha anunciat que en la propera Junta de Portaveus el seu grup municipal instarà a l'Area de Serveis Generals i Govern Obert a "iniciar els tràmits pertinents per transformar el Casal de Can Parellada en Centre Cívic". Així mateix, ha proposat un estudi tècnic del centre i del seu entorn amb l'objectiu "d'ampliar la superfície actual, usant per a això els terrenys adjacents", que afirmen que són propietat de l'associació de veïns.

David Aguinaga ha apostat per adequar l'equipament del casal amb nous serveis: "És necessari un centre de suport al CAP, una sala de lectura i un espai de magatzem per a les entitats veïnals". I ha afegit que, "encara que el centre està actualment operatiu, s'ha quedat totalment obsolet". Per això, ha insistit en la necessitat de "millorar la qualitat de vida dels veïns d'aquesta zona de difícil accés".

 

Participació