Doble derrota del CN Terrassa femení, a Sant Andreu i a Madrid

L'equip de Xavi Pérez ha perdut els dos partits jugats aquest cap de setmana

13 de març del 2017
Actualitzat a les 17:00h
Cap de setmana negre per als interessos del CN Terrassa femení, que afrontava una jornada doble per recuperar un partit ajornat i que ha perdut els dos compromisos.

Dissabte, el CN Terrassa va perdre a la piscina del CN Sant Andreu (7-5) en partit corresponent a la catorzena jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor Femenina de waterpolo. Amb la intensitat defensiva i l’actuació excel·lent sota els pals d’Ana Copado i Sandra Domene com a principals arguments, el conjunt de Xavi Pérez va quallar un matx magnífic contra un dels millors equips de la categoria, que només va poder superar les egarenques en els darrers minuts.

Les terrassenques van avançar-se en el marcador al minut de joc de la mà de Raquel Roldán, que va batre O’Neill des de la boia. L’equip de Javier Aznar va empatar poc després per mitjà de la internacional de nova fornada Carmen Baringo. L’australiana Elle Susan Armit va marcar el 2 a 1 en culminar una acció en superioritat numèrica. Un llançament exterior de Cristina Cantero va restablir l’equilibri abans de finalitzar el quart.

El segon període va ser pràcticament calcat al primer. El CN Terrassa, seriós i ordenat, i amb una Ana Copado inspiradíssima, va contenir els atacs andreuencs i va conservar l’empat al descans. Alejandra Aznar va col·locar per davant les locals en la primera acció del quart. Dos minuts més tard, Anna Roldán va igualar a tres amb un esplèndid tir llunyà. El Sant Andreu va recuperar la iniciativa en una situació en jugadora de més que va convertir en gol Aznar. A dinou segons de l’equador, un penal comès per Baringo va permetre Olga Descalzi anotar el 4 a 4.

A la represa, la dinàmica no va variar. Xavi Pérez, que habitualment concedeix dos períodes a cada portera, va situar Sandra Domene sota els pals. La jove egarenca va quallar una actuació tan lluïda com la protagonitzada anteriorment per Copado. Armit, en una transició ràpida, va anotar el 5 a 4. A menys d’un minut del final del període, el CN Terrassa va empatar novament amb una diana de Noelia Mora en superioritat numèrica que deixava el matx absolutament obert a falta dels darrers vuit minuts.

El Sant Andreu, superior sobre el paper, només va poder decantar la balança a falta d’un minut i quinze segons per a la botzina final. Les de Javier Aznar van disposar d’un penal mitjan quart per desfer l’equilibri, però Domene va refusar de forma extraordinària el llançament de Lloret. Qui no va errar va ser l’australiana Armit, que va aprofitar una acció en jugadora de més per marcar el 6 a 5. Amb el CN Terrassa abocat per mirar d’empatar, Aznar va anotar el 7 a 5 definitiu a mig minut del final.

Derrota a Madrid contra un rival directe

El CN Terrassa va perdre ahir diumenge contra el CN Madrid Moscardó (7-10) en partit ajornat corresponent a la desena jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor Femenina de waterpolo. El conjunt de Xavi Pérez va notar l’esforç fet el dia anterior contra el CN Sant Andreu i no va trobar la frescor necessària per batre les madrilenyes, que van sumar un triomf que les situa per sobre de les egarenques a la taula per goal average. El CN Terrassa és ara sisè amb 22 punts.

La primera meitat del matx va esdevenir molt igualada. Noelia Mora va estrenar el compte local als tres minuts de joc. Poc després, Díaz va resoldre una situació en superioritat numèrica per marcar l’1 a 1 amb què va acabar el període.

En el segon quart, el ritme anotador va créixer, tot i que va mantenir-se l’estira-i-arronsa. Raquel Roldán va avançar les egarenques en jugadora de més. Les visitants van replicar també en superioritat numèrica de la mà d’una inspirada Marta Mota. Una penal comès per Serrano va possibilitar Olga Descalzi marcar el 3 a 2. En els setze segons previs al descans, es van veure fins a tres gols. Ruiz i Díaz van marcar per part madrilenya, mentre que Anna Roldán va anotar la diana local (4-4).

A la represa, va passar factura la despesa física efectuada contra el Sant Andreu la tarda de dissabte, circumstància que va aprofitar el CN Madrid Moscardó per obrir una escletxa que va resultar definitiva. Les de Beatriz Espinosa van avisar tot col·locant-se per davant gràcies a Ruiz. Les terrassenques van reaccionar a la perfecció amb un parcial de 2 a 0, obra de Descalzi i Mora, que va capgirar el marcador. Els darrers quatre minuts de període, però, van esdevenir fatídics per a les de Xavi Pérez. Les visitants van encadenar un parcial de 0 a 3, amb Díaz i Mota com a protagonistes (6-8).

El CN Terrassa va tractar de reenganxar-se a la lluita pel triomf en l’inici de l’últim període amb un gol de Raquel Roldán. L’intent de remuntada, no obstant, no va prosperar. Mota, de nou, i Serrano van enfilar l’electrònic fins al 7 a 10 final.