Un cotxe bolca en un nou accident a la sortida de l'autopista al Roc Blanc

El conductor es trobava sota l'efecte de l'alcohol i va ser denunciat per la via penal

Indret on va tenir lloc l'accident.
Indret on va tenir lloc l'accident. | GSV
Redacció
13 de març del 2017
Actualitzat a les 15:06h
Un altre accident de trànsit ha acabat amb un vehicle bolcat a la sortida de l'autopista C-16, al barri del Roc Blanc. A dos quarts de set de la matinada d'aquest diumenge, la Policia Municipal de Terrassa va rebre l'avís del sinistre, protagonitzar per un conductor ebri. El cotxe va bolcar en sortir-se de la via després d'abandonar l'autopista i agafar el carrer de Carrasco i Formiguera, que passa per sota de l'autopista després d'un revolt pronunciat, abans d'arribar a la carretera d'Olesa.

Els serveis del SEM i dues unitats policials van acudir al lloc dels fets. El conductor i el seu acompanyant van poder sortir del vehicle i aquest últim va ser atès pel personal sanitari de l'ambulància, tot i que no va ser necessària la seva evacuació a cap centre mèdic.

Els agents van observar símptomes d'haver ingerit alguna substància alcohòlica en el conductor, per la qual cosa va ser sotmès a les proves de detecció d'alcohol en un etilòmetre estimatiu: va donar un resultat positiu de 0,55 mg/l. Els agents van traslladar al conductor a les dependències policials, on hi ha l'etilòmetre de precisió, on novament va donar taxes d'alcoholèmia de 0,62 mg/l i 0,57 mg/l.

Els agents van considerar que el conductor, que va resultar il·lès, podria estar implicat en un delicte contra la seguretat del trànsit. Una grua municipal va retirar el vehicle de la via i el va deixar mecànicament immobilitzat en un carrer adjacent, a l'espera de ser recollit per una grua de la seva companyia asseguradora.

Fa dues setmanes ja es va registrar un accident similar en aquest indret. Es tracta d'un punt on sovint hi ha accidents i, en diverses ocasions, els vehicles han acabat bolcant.