Vacarisses recull més de 1.000 euros per les persones refugiades

La recaptació del concert de l'Orquestra Plateria s'ha destinat a l'ONG Tijeras Solidarias

La regidora de Cooperació i Solidaritat, Olga Serra, ha lliurat la recaptació al responsable de Tijeras Solidaris, Saül Sancho, acompanyada de l’organitzadora de la festa, Marina Zapata, i d’un voluntari.
La regidora de Cooperació i Solidaritat, Olga Serra, ha lliurat la recaptació al responsable de Tijeras Solidaris, Saül Sancho, acompanyada de l’organitzadora de la festa, Marina Zapata, i d’un voluntari. | Aj. Vacarisses
Redacció
13 de març del 2017
Actualitzat a la 13:43h
La Festa Solidària que es va viure a Vacarisses el cap de setmana passat va recaptar més de 1.000 euros per les persones refugiades. Concretament, van ser 1.030,81 euros els que es van recollir i que s'han destinat a l'ONG Tijeras Solidarias, formada per un conjunt de professionals de la perruqueria que col·laboren als camps de refugiats.

Actualment ho estan fent a Lesbos (Grècia), i els diners recollits a la festa vacarissenca es destinaran a comprar material com xampú, desparasitadors o tovalloles.

La festa va ser el passat 4 de març, quan l'Ajuntament de Vacarisses i l'entitat Vacatukada van organitzar un concert de l'orquestra Plateria. El consistori ha volgut agrair la participació altruista del grup, així com de DJ Jordi, de la tasca de les persones voluntàries que van ajudar a organitzar el concert i les donacions de les persones assistents.