«Patim, patam, patum»: set hores del conte pel Dia Internacional de la Narració Oral

L'entitat "Vet aquí que" organitzarà dilluns a Terrassa set narracions simultànies a les biblioteques i a la plaça Vella

Redacció
18 de març del 2017
L'entitat terrassenca "Vet aquí que", Associació Cultural pel Foment de la Narració Oral, desenvoluparà el proper dilluns set hores del conte simultàniament, coincidint amb el Dia Internacional de la Narració Oral. L'esdeveniment compta amb la complicitat de les sis biblioteques públiques municipals de la ciutat de Terrassa.

Hi haurà 
una hora del conta en cada una de les sis biblioteques. La setena tindrà lloc a la plaça Vella. L'hora del conte portarà per nom "Patim, patam, patum...". En cada un dels espais escènics hi haurà dos narradors que desenvoluparan la narració de contes amb un tret comú: a les sis de la tarda, hora d'inici de la sessió, el primer conte que s'explicarà serà "En Patufet". Per primera vegada a la ciutat, en el mateix moment, a les sis biblioteques i a la Plaça Vella s'escoltarà el mateix conte narrat per set narradors, set veus, set maneres d'interpretar el conte... i, cadascú, amb el seu propi estil. Després continuarà la sessió amb altres històries, contes i rondalles.

L'objectiu que busca "Vet aquí que" és apropar el contes als infants i les seves famílies, sabedors que l'infant que gaudeix escoltant-los es convertirà en un bon lector. Els narradors que participaran en aquesta activitat seran els següents: Marta Martí i Teresa Martí (BCT), Jaume Valls i Gemma Serra (BD2), Miqui Giménez i Montse Maldonado (BD3), Rosa Maria Pallejà, Germinal Prat i Sílvia Cristina Escobar (BD4), Sebastià Pi i Rebeca Recuero (BD5), Susagna Aróztegui i Toni Massagué (BD6) i Cesc Serrat, Montse Freixa i Agustí Planas (plaça Vella).