El Club Natació Terrassa i el RACC signen un conveni de col·laboració

El club automobilista oferirà descomptes i serveis als socis del club i serà l'agència de viatges oficial de les seccions de natació i waterpolo

Jordi Martín, del Club Natació Terrassa, i Sònia Sampietro, del RACC, a la presentació de l'acord.
Jordi Martín, del Club Natació Terrassa, i Sònia Sampietro, del RACC, a la presentació de l'acord. | CNT
Redacció
09 de març del 2017
Actualitzat a les 11:19h
El Club Natació Terrassa i el Reial Automòbil Club de Catalunya (RACC) han signat un conveni de col·laboració per tal de posar a disposició dels socis i empleats del club la possibilitat d’accedir a una àmplia oferta de productes i serveis del RACC en condicions especials. L’acord entre les dues institucions té una vigència de dues temporades, 2016-2017 i 2017-2018, i s’emmarca en la voluntat del CN Terrassa d’aportar valors afegits al fet de ser soci. El compromís ha estat presentat en roda de premsa aquest migdia, en un acte que ha comptat amb la presència del president del club, Jordi Martín, i de la responsable de la delegació RACC a Terrassa, Sònia Sampietro.
 
El conveni de col·laboració contempla avantatges únics per als socis i empleats que es donin d’alta al RACC, alhora que converteix el RACC en l’agència de viatges oficial dels equips de waterpolo i de natació del club, els quals gaudiran de condicions especials.
 
Igualment, durant la vigència del conveni, s’estudiaran altres línies de col·laboració conjunta que afavoreixin ambdues parts.
 
Dues marques "de referència"
 
En la seva intervenció, el president Jordi Martín ha remarcat la importància estratègica de l’acord. “Per a nosaltres, establir línies de cooperació amb empreses de la magnitud i del prestigi del RACC suposa un pas endavant en la nostra voluntat de crear sinèrgies que afavoreixin a l’entitat i als socis”. Així mateix, Martín ha subratllat que es tracta “d’una aliança entre dues institucions capdavanteres en els seus àmbits d’actuació corresponents”. El president ha manifestat que el conveni s’emmarca “en l’objectiu d’aportar valors afegits al fet de ser soci del Club Natació Terrassa”.
 
Per la seva banda, Sònia Sampietro, responsable de la delegació RACC a Terrassa, ha destacat que “des del RACC estem especialment orgullosos de poder col·laborar amb un club amb tanta història que s’ha convertit en un referent d’excel·lència esportiva i de servei als seus socis. L’acord que presentem avui ens satisfà doblement perquè ens permet oferir condicions avantatjoses a tots els socis del Club Natació Terrassa i alhora ens converteix en l’agència de viatges oficial dels seus equips de waterpolo i de natació”.
 
Serveis a més d’un milió de persones
 
El RACC és una entitat que ofereix serveis d’alta qualitat a més d’un milió de persones i a les seves famílies. És especialista en la prestació d’assistència personal, familiar, mecànica, sanitària urgent i a la llar i té la xarxa d’autoescoles més gran de l’Estat. Per cobrir les seves necessitats, l’entitat realitza 900.000 assistències a l’any i gestiona més de 600.000 pòlisses d’assegurances de diferents rams.

El RACC promou una nova cultura de la mobilitat, més àgil, fluida, segura, intel·ligent, assequible i respectuosa amb el medi ambient. En el món del motor dóna suport a joves pilots fomentant les habilitats per competir i els valors humans de l’esport. Gaudeix d’un reconegut prestigi internacional com a organitzador rigorós de les tres proves puntuables per als campionats del món de Fórmula 1, Moto GP i Rallies.