El Club Natació Terrassa «fitxa» la campiona del món de raquetes de neu

L'holandesa Ragna Debats s'incorporarà a l'equip d'atletisme del club terrassenc durant dues temporades

Ragna Debats, al Club Natació Terrassa.
Ragna Debats, al Club Natació Terrassa. | CNT
Redacció
09 de març del 2017
El Club Natació Terrassa i Ragna Debats han signat un conveni de col·laboració pel qual l’esportista holandesa s’incorpora a la secció d’atletisme de l’entitat. L’acord té una vigència de dues temporades, l’actual i la 2017-2018.
 
El conveni contempla que Debats, una esportista que practica diverses disciplines, competeixi pel club en les curses d’atletisme que afronti. En aquest sentit, l’holandesa tindrà accés als serveis de salut (gabinet medicoesportiu, fisioteràpia i osteopatia) en les mateixes condicions que la resta d’esportistes d’alt nivell de l’entitat.
 
Al seu torn, Debats durà a terme dos clínics oberts a tots els socis, dirigits especialment als membres de les seccions d’atletisme, excursionisme i triatló, així com sis entrenaments públics planificats per ella mateixa.
 
L’acord també concreta aspectes relatius a la imatge de l’esportista en les competicions. Sempre que no entri en conflicte amb els seus patrocinadors oficials, Debats portarà el logotip del CN Terrassa en la samarreta i la jaqueta en els podis i es farà fotografies amb la indumentària oficial del club en les curses en què participi.
 
Campiona del món de raquetes de neu
 
L’esportista holandesa, resident a Terrassa i que farà 38 anys el proper 22 de març, ha estat notícia recentment després de proclamar-se campiona del món de raquetes de neu a Saranac Lake (Nova York). Sobre una distància de 10 quilòmetres, Debats va establir un temps de 34’57”41, tot superant la canadenca Anie Jean i l’estatunidenca Michelle Hummel.