La CUP espera que la regidoria de l'Aigua no sigui «màrqueting polític»

Maria Sirvent creu que els canvis al cartipàs municipal són "un intent de salvaguardar allò que és evident que no ha funcionat"

Redacció
08 de març del 2017
Actualitzat a les 14:10h
El nou cartipàs municipal presentat per Jordi Ballart aquest dimarts ha despertat les primeres reaccions polítiques. La CUP considera que es tracta d'un "repartiment d'àrees i parcel·les de poder" i creu que "no hi ha un projecte polític clar per la ciutat de Terrassa". "El que hi ha és un intent de salvaguardar allò que és evident que no ha funcionat ni funciona", sosté la regidora Maria Sirvent. 

Des de la CUP veuen amb bons ulls la creació de la regidoria de l'Aigua, i esperen "que no es limiti a un acte de màrqueting polític". "El fet que la presentació d'aquesta nova àrea contraprogramés la roda de premsa dels moviments socials en relació a la manifestació ja ens indica la sensibilitat que mostraran", afirmen des de la CUP. 

Crítiques a Educació i Seguretat


La CUP es mostra preocupada perquè l'àrea d'Educació "es lliga" a la de Turisme i creu que, en línies generals, "les polítiques educatives perden visibilitat i pes polític". 

Pel que fa al cessament de Maruja Rambla com a regidora de Seguretat, la CUP considera "que es deu al fracàs polític continuat de la seva gestió" i no pas que respongui "a una possible reorientació de la gestió de Seguretat". 

Així mateix, la CUP lamenta que l'alcalde "segueixi sense assumir àrees de Govern i segueixi marcant un perfil protocol·lari".

Finalment, la CUP rebutja "la masculinització de l'organigrama municipal", pel fet que segons la seva interpretació "tot apunta que les dones perden encara més pes polític i el guanyen els homes. Segueix, a més a més, amb una única dona d'entre cinc tinences d'alcaldia".