La violència de gènere en els adolescents, a debat a MútuaTerrassa

La setena jornada anual sobre violència masclista se celebra aquest dimecres | També es presenta una exposició sobre el mateix tema

Redacció
07 de març del 2017
Actualitzat a les 15:32h
L'edifici docent de MútuaTerrassa acull aquest dimecres, 8 de març, la setena edició de la jornada anual sobre violència de gènere MútuaTerrassa. Aquest any, la protagonista serà la "Violència de gènere en l'àmbit de l'adolescent".

La jornada consistirà en una conferència inaugural relativa a les perspectives de gènere en termes de construcció socioemocional de la mirada adolescent i dues taules rodones. La primera abordarà com es manifesten les relacions de violència masclista en els diferents àmbits de l'adolescent i la segona tractarà sobre els programes d'intervenció. La ponència final parlarà sobre les expectatives de futur per arribar a una societat igualitària i sense violència.

La inauguració anirà a càrrec del Dr. Carles Fontcuberta, gerent de l'Àmbit de Servei Assistencial de MútuaTerrassa i la Dra. Olga Casado, presidenta de la Comissió contra la Violència de Gènere de l'entitat. A la cloenda hi intervindran la Dra. Inma Navazo, directora d'Atenció Primària de MútuaTerrassa i la Sra. Lluïsa Melgares, regidora de Polítiques de Gènere de l'Ajuntament de Terrassa.

"Violència de gènere: no passis!"

D'altra banda, l'Hospital de Dia d'Adolescents de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa presentarà demà, coincidint amb el Dia Internacional de la Dona, l'exposició “Violència de gènere: no passis!”. Es tracta d'una mostra en la qual hi ha intervingut diversos joves amb el propòsit de reflexionar -mitjançant fotografies realitzades per ells mateixos- sobre els diferents tipus de violència de gènere que es donen entre els adolescents i que moltes vegades passen desapercebudes. Ubicada al primer pis de l'edifici docent, al carrer de Sant Antoni, 39, romandrà oberta al públic fins el 31 de març.