El Consell de Joves de Terrassa es renova i ja pensa en el Jove 2017

Patricia Reche continua com a presidenta de la junta, que compta amb la representació de més entitats

Assemblea del Consell de Joves de Terrassa.
Assemblea del Consell de Joves de Terrassa. | CJT
Redacció
07 de març del 2017
El Consell de Joves de Terrassa arrenca una nova etapa amb una nova junta. El passat 22 de febrer va tenir lloc a Can Tusell l'assemblea general ordinària, que a més de renovar els càrrecs tambñe va aprovar el pla de treball del 2014-2016 del Consell de Joves, i va fer conèixer el nou pla de treball que engloba la participació activa de les entitats. Una vintena d'entitats hi va participar.

La nova junta, per als pròxims dos anys, ha quedat representada amb més entitats. Patricia Reche, del Grup Colònies Ca n'Anglada, continuarà com a presidenta del Consell de Joves de Terrassa.

El tema estrella de l'assemblea va ser El Jove de Festa Major, considerat l'espai de trobada més important a l'inici de l'estiu. La primera reunió de la comissió organitzativa del Jove 2017 serà el proper dimecres 15 de març a dos quarts de vuit del vespre al casal de Can Tusell, reunió a la qual estan convidades totes les entitats juvenils de la ciutat disposades a posar una parada a la festa i preparar-la conjuntament amb el Consell de Joves de Terrassa.

El Consell ha volgut motivar les entitats anunciant un sorteig on es poden presentar a participar les que van posar parada al Jove 2016. Hi haurà una guanyadora, a l'atzar, de 500 euros. El sorteig es portarà a terme el dia 15, a la primera reunió d'organització del Jove 2017.