L'Escola de Ciclisme Vallès es presenta a la Nova Jazz Cava de Terrassa

Els 11 infants que en formen part van mostrar el seu entusiasme acompanyats de l'equip tècnic de l'escola

L'equip de l'Escola de Ciclisme Vallès.
L'equip de l'Escola de Ciclisme Vallès. | ECV
Redacció
03 de març del 2017
Actualitzat a les 10:32h
L'Escola de Ciclisme Vallès es va presentar aquest dijous al vespre a la Nova Jazz Cava de Terrassa, en un acte en què els 11 infants que formen part de l'escola van ser els protagonistes. Els nou nens i dues nenes, d'entre sis i dotze anys, i que van mostrar tot el seu entusiasme, van estar acompanyats per l'equip tècnic, format pel director Vicente Catalán, els dos monitors, Oriol Font i Jordi Rueda, i el seu ajudant, Marcel Matarín.

L'acte va comptar amb la presència del regidor d'esports de l'Ajuntament, Dani Nart. També s'hi van poder veure altres membres de la Corporació com Xavier Matilla i Emiliano Martínez, de Terrassa en Comú, i Pep Forn, d'ERC-MES. L'escola ha volgut destacar que no hi havia cap representant de la Federació Catalana de Ciclisme, tot i haver estat convidats.

L'escola va anunciar que aquest mes de març incorporarà la disciplina de carretera, una modalitat que aniran alternant amb la BTT i, per als nens que ho vulguin, es desplaçaran al Velòdrom d'Horta per iniciar-se en la modalitat de pista. Els horaris de l'Escola de Ciclisme Vallès té els seus entrenaments els dimarts i dijous de sis a vuit del vespre.