El Sant Pere Nord CF s'uneix a l'aliança entre el Jàbac-Terrassa i el CP San Cristóbal

Compartiran metodologies i estructures de treball a partir de la temporada vinent

Els presidents del San Cristóbal, el Jabac-Terrassa i el Sant Pere Nord, escenificant l'acord.
Els presidents del San Cristóbal, el Jabac-Terrassa i el Sant Pere Nord, escenificant l'acord. | UFB Jabac i Terrassa
Redacció
02 de març del 2017
Actualitzat a la 13:36h
El Sant Pere Nord CF ha entrat a l'acord de col·laboració esportiva signat entre el CP San Cristóbal i la Unió de Futbol Base Jàbac i Terrassa. La nova aliança es va tancar aquest dimarts, en un acte intern a les instal·lacions del Sant Pere Nord, i es va escenificar amb un intercanvi de samarretes.

L'acord esportiu contempla la col·laboració de l'àrea tècnica del CP San Cristóbal i el Jàbac Terrassa, que començarà a treballar conjuntament amb el Sant Pere Nord CF a partir d'aquest mes de març amb l'objectiu de preparar la propera temporada 2017/2018. L'objectiu principal és el de compartir estructures i metodologies de treball, tant pel que fa a l'entrenament de jugadors com de porters. Es compartirà direcció esportiva, es realitzaran entrenaments en comú en algunes categories i s'aprofitaran les estructures esportives ja existents.

Aquest acord de col·laboració es produeix a causa de la voluntat expressada pel president i la junta directiva del Sant Pere Nord CF de formar part de l'estructura esportiva forta i amb uns fonaments sòlids existent, fet que serà beneficiós tant pel seu futbol base com pels equips amateurs.

L'aliança ajudarà a aconseguir l'objectiu prioritari de la col·laboració esportiva entre entitats, que és la unió de forces pel bé de l'esport, i més concretament del futbol, de la ciutat de Terrassa.