Una gran festa pels refugiats amb l'Orquestra Plateria, a Vacarisses

Aquest dissabte, la Fàbrica acull un esdeveniment solidari que recollirà fons per l'ONG Tijeras Solidarias

Redacció
02 de març del 2017
Actualitzat a la 13:13h
L’Ajuntament de Vacarisses i l’entitat Vacatukada han organitzat aquest dissabte 4 de març una festa solidària per les persones refugiades. Serà a La Fàbrica, on actuaran l’Orquestra Plateria i DJ Jordi. La recaptació anirà destinada a l'ONG Tijeras Solidarias, un conjunt de professionals de la perruqueria que col·laboren als camps de refugiats de les zones en conflicte bèl·lic; actualment, a Lesbos (Grècia). Els diners recollits en aquesta festa serviran per comprar material com xampú, desparasitadors o tovalloles.

Per la dignitat de les persones

En cas d’emergència humanitària i per manca de mitjans, Tijeras Solidarias proporciona la higiene i adequació necessàries del cabell per contribuir al desenvolupament físic i psicològic en condicions de dignitat de qualsevol individu o col·lectiu en risc d’exclusió social, a qualsevol lloc del món. Per col·laborar-hi, es pot fer com a persona voluntària o bé fent un donatiu. L'objectiu és fer "que se sentin persones".

A ritme de salsa amb l’Orquestra Plateria

L'Ajuntament de Vacarisses ha volgut agrair la col·laboració totalment altruista de l’Orquestra Plateria, formada a Barcelona el 1974 amb la idea de fer música de ball dels anys 40, 50 i 60. Després d’una gran demanda d'actuacions, van gravar el primer disc el 1978. Amb l’edició del segon LP, que inclou la famosa Pedro Navaja, obté un disc d'or i una gran difusió per tot l'estat. Des de llavors, la Plateria ha estat un referent ineludible de la salsa i la música de ball del país.
 

El cartell de l'esdeveniment Foto: Aj. Vacarisses