L'autobús transfòbic d'HazteOír, parodiat en clau terrassenca

L'entitat La Xemeneia ha versionat el polèmic autobús fent esment a la rivalitat entre Terrassa i Sabadell

La versió terrassenca de l'autobús d'HazteOír.
La versió terrassenca de l'autobús d'HazteOír. | Twitter @laxemeneiatrs
Redacció
02 de març del 2017
Actualitzat a les 12:22h

El polèmic autobús amb un missatge transfòbic de la plataforma HazteOír, la circulació del qual ha estat prohibida per un jutge en considerar que lesionaria la dignitat de les persones amb una orientació sexual diferent, ja té la seva rèplica terrassenca en clau d'humor.

L'associació La Xemeneia, dedicada a fer festes i actes de cultura popular, com cursos de gralla o la revetlla de Sant Joan, ha penjat una imatge amb una versió vallesana de l'autobús. El lema, en aquest cas, és clar: "Terrassa és capital, Sabadell, no; que no t'enganyin".

Tot i això, no es podrà veure circulant, ja que, com afirmen, "el jutge també ens ha prohibit treure a circular l'autobús, no entenem què ha pogut passar". 

No és el primer cop que aquesta associació intenta fer saltar espurnes entre les dues ciutats veïnes i tradicionalment rivals. L'estiu passat ja van ser notícia quan van crear una polèmica samarreta amb el mateix lema que es pot veure a la imatge de l'autobús: "Volem canviar Sabadell per Perpinyà".

Això sí: l'associació ha volgut deixar clar que, per molt que facin burla de l'autocar, "els drets de les persones no són cap broma".