Una pedalada per conèixer els carrers de Terrassa amb noms de dones

L'associació BiTer se suma als actes de commemoració del dia de les dones, el 8 de març

El plànol de la ruta que seguirà la Pedalada de la dona
El plànol de la ruta que seguirà la Pedalada de la dona | BiTer
Redacció
02 de març del 2017
Adelina Gregoriano, Blanca de Centelles, Concepción Arenal, Paulina Pi de la Serra, sense oblidar el Torrent de les Bruixes, les Campiones Olímpiques o la Dona Treballadora. Aquests són alguns dels indrets de Terrassa amb nom de dona que visitarà la Pedalada de la Dona, que organitza el BiTer aquest diumenge 5 de març.

L'associació ciclista se suma, així, a la commemoració del Dia Internacional de la Dona Treballadora, el 8 de març, i a la trentena d'actes que es faran a la ciutat en motiu d'aquest dia. La sortida serà a les deu del matí des de la plaça de la Bicicleta i és gratuïta, oberta a tothom i sense que calgui inscripció prèvia.

La ruta fa 21 quilòmetres i durarà entre dues i tres hores, passant per 16 punts de la ciutat que porten el nom d'una o diverses dones. El projecte ha estat subvencionat amb 169,16 euros per la Regidoria de Polítiques de Gènere de l'Ajuntament de Terrassa.

A més, entre totes les persones participants, el BiTer sortejarà una samarreta del catàleg "8 de març" de l'ONG Amnistia Internacional. La informació de l'esdeveniment es pot trobar en aquest enllaç.

Cartell de la Pedalada de la Dona Foto: BiTer