Un conductor temerari sembra el caos al barri de la Maurina

L'individu es trobava ebri i va ser detingut per no voler bufar correctament

Redacció
01 de març del 2017
Actualitzat a les 16:35h
A dos quarts de nou del vespre, diversos particulars van avisar al servei d'emergències 112 perquè un conductor estava sembrant el caos al barri de la Maurina. La Policia Municipal de Terrassa va destinar diverses unitats a la zona, i una d'elles va localitzar el vehicle, amb un conductor i un passatger al seu interior, circulant a gran velocitat pel carrer de Dom Bosco.
 
El cotxe policial va seguir el vehicle infractor, que en el moment de fer una maniobra per introduir-se en un altre carrer va estar a punt de col·lidir amb altres vehicles estacionats. Els agents van accionar els dispositius lluminosos i la megafonia per comunicar al conductor que deturés la seva marxa, però feia cas omís a les indicacions policials.

El conductor es va aturar al carrer de Sant Mateu, però quan un dels agents va fer intenció de baixar del cotxe, el conductor infractor va iniciar novament la marxa a gran velocitat. Seguidament, el conductor es va aturar i va accionar la marxa enrere, fet que va obligar als agents a circular també marxa enrere per evitar la col·lisió amb el cotxe patrulla.

Finalment, els agents van aconseguir que s'aturés i van demanar al conductor les claus del turisme i que s'identifiqués, però no es va mostrar col·laborador. Els agents van observar que el conductor estava greument afectat per l'alcohol i el van instar a sotmetre's a les proves estimatives. Les proves van resultar fallides, ja que el conductor bufava deliberadament de manera errònia. Els agents el van detenir per negar-se a sotmetre's a les proves de detecció d'alcohol i per conduir un vehicle a motor influenciat per substàncies etíliques. El vehicle va quedar immobilitat al dipòsit municipal.