Artur Martínez, del restaurant Capritx, defensa els productes de proximitat

El xef va fer una ponència per als restauradors i productors de Terrassa Gastronòmica

Artur Martínez, xef del restaurant Capritx.
Artur Martínez, xef del restaurant Capritx. | GEHT
Redacció
28 de febrer del 2017
Actualitzat a les 10:36h
La Masia Freixa va ser l'escenari, aquest dilluns a la tarda, d'una ponència del xef Artur Martínez, propietari del restaurant Capritx, l'únic establiment terrassenc amb una estrella Michelin. Dins de Terrassa Gastronòmica, Martínez va fer una xerrada davant d'una trentena d'assistents, entre establiments del sector de l'hostaleria i representants dels productors de la zona, que va acabar amb una taula-debat.

El xef va explicar als assistents la importància de recuperar els productes tradicionals de la nostra terra, aquells que hem posat a taula des de sempre fets a prop de casa i coneguts ara com a productes de proximitat, amb qualitat i a un preu raonable.
 
Terrassa Gastronòmica està formada per diferents gremis, associacions i col·lectius amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa. En aquests moments, hi ha vint-i-quatre productes seleccionats que formen part de la cistella de Terrassa Gastronòmica, i hi ha adherits vuitanta-set establiments entre els sectors de restauració, forns i pastisseries, carnisseries/xarcuteries, parades dels mercats municipals, comerços locals i productors agrícoles locals o comarcals en els quals es poden trobar els productes de la cistella.