Eliminen les places d'aparcament d'un tram del carrer de Sant Isidre de Terrassa

A partir d'aquest dimarts no es podrà aparcar entre el carrers del Pantà i de Sant Gaietà | L'objectiu és acabar amb els desperfectes que ocasionen els camions que pugen a la vorera per falta d'espai

Redacció
27 de febrer del 2017
Actualitzat a les 14:56h
L'Ajuntament de Terrassa eliminarà les places d'aparcament d'un tram del carrer de Sant Isidre, al barri del Centre. A partir d'aquest dimarts, 28 de febrer, no es podrà aparcar al carrer de Sant Isidre en el tram que va des del carrer del Pantà fins al de Sant Gaietà.

Es tracta d'una mesura motivada pel trànsit de camions per aquesta tram de la via a conseqüència d'una obra que s'està executant al mateix carrer de Sant Isidre. Segons ha indicat l'Ajuntament, s'ha pres aquesta decisió a petició del veïnat, davant dels desperfectes ocasionats pel trànsit de camions en aquest tram del carrer. L'amplada de la calçada fa que els vehicles pesants pugin a la vorera en aquesta part del carrer, fet per al que, evidentment, la vorera no està preparada i, per tant, queda malmesa.

Davant d'aquests desperfectes, s'ha decidit suprimir les places d'aparcament del carrer per tal de facilitar el pas, el que implica l'eliminació de cinc places de zona blava i d'una zona de càrrega i descàrrega. La mesura, tot i haver estat desencadenada per les obres, es prendrà de manera definitiva per tal d'evitar que els desperfectes es reprodueixin en altres situacions.